Managementul timpului
Acest curs conține metode practice de gestionare a timpului și de optimizarea a modului de lucru, în vederea creșterii productivității și eficienței personale.
Programul va avea urmatorul orar:
- 19 septembrie 2024 – 4.5 ore intervalul orar 10,00-14.30
- 20 septembrie 2024 - 4.5 ore intervalul orar 10.00-14.30
La finalul programului participanții vor:
1.Ințelege propriul stil de lucru și impactul acestuia asupra productivității
2.Putea aplica principiile de management al timpului
3.Exersa metode de planificare și organizare a activității in jurul priorităților
4.Optimiza modul de organizarea informațiilor și a documentelor in format online si off-line, precum și comunicarea in mediul online și off-line.
Cursul se adresează persoanelor, manageri sau personal de execuție care doresc să își dezvolte productivitatea, indiferent de nivelul de experiență și expertiză acumulate până în prezent.
1. Principiile de management al timpului
2. Tipuri de erori de gestionare a timpului și modalități de evitare a acestora
3. Erori tehnice de gestionare a timpului și modalități de gestionare a acestora
3.1. Rezolvarea problemelor
3.2. Planificarea și organizarea activităților – metode și instrumente
4. Factori externi în gestionarea timpului și modalități de gestionare a acestora
4.1. Consumatori de timp – diagnostic personal
4.2. Gestionarea consumatorilor de timp
5. Bariere psihologice în gestionarea timpului și modalități de gestionare a acestora
5.1. Stil de lucru și impactul acestuia în productivitatea personală
5.2. Modalități de îmbunătațire a stilului personal de lucru
6. Plan de acțiune privind creșterea eficienței activităților
Metodele de predare: prezentări interactive, chestionare, studii de caz
Rares este specialist în învățarea pentru adulți și prin ceea ce face doreste să contribuie la dezvoltarea personală a oamenilor care participă la programele de pregătire și la creșterea performanței companiilor cu care colaboreaza. Expertiza sa include consultanța în resurse umane si design-ul organizațional, managementul proiectelor, analiza comportamentală, managementul și vânzările. Îi place să găseasca soluții creative la probleme, il preocupă în mod special înțelegerea comportamentului uman și tehnologiile digitale aplicate în învățare. A coordonat echipa de traineri din Allianz-Țiriac și a implementat cu succes, programe de pregătire și consultanță de business pentru companii din diverse domenii. În prezent, coordoneaza activitatea de învățare și dezvoltare din A&D Pharma-Dr.Max Group.
Rares a colaborat cu Institutul de Studii Financiare încă de la crearea acestuia, în 2015. De-a lungul timpului, a susținut prin intermediul Institutului de Studii Financiare cursuri cu teme tehnice, precum și cursuri cu teme din sfera de dezvoltare a abilităților, participând în cadrul unor programe cum ar fi “Inițierea în constatarea și dimensionarea daunelor”, “Profesorul asigurat” sau “Scoala de vară”.
Rares a coordonat o echipă de specialiști pentru crearea primei ediții din 2019 a Manualului Distribuitorului în Asigurări.
Investitia include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare.