Analiza Diagnostic a Resurselor Umane

Data început
Data finalizării
Nr. de ore
15
Nr. de credite
0
Detalii curs

Cursul de resurse umane acoperă o serie de subiecte, inclusiv recrutarea și selecția, dezvoltarea angajaților, evaluarea performanței, compensația și beneficiile, relațiile cu angajații și legile in domeniul realțiilor de muncă.

În cadrul acestui curs, cursanții vor învăța cum să identifice, atragă și rețină talentele potrivite pentru organizație, cum să dezvolte și să evalueze performanțele angajaților, cum să gestioneze și să motiveze angajați și cum să respecte reglementările legale în domeniul resurselor umane.

Beneficiile participării la un astfel de curs includ îmbunătățirea abilităților de recrutare și selecție, creșterea capacității de dezvoltare a angajaților și evaluare a performanțelor, îmbunătățirea gestionării și motivării angajaților, precum și o mai bună înțelegere a legilor de muncă. De asemenea, participarea la un curs de resurse umane poate ajuta la creșterea oportunităților de carieră și la obținerea unor posturi mai bune în cadrul organizației. În plus, cursanții pot dezvolta relații cu alți profesioniști din domeniul resurselor umane, ceea ce poate duce la o mai bună înțelegere a celor mai bune practici și la împărtășirea ideilor și experiențelor.

Cursul se va desfășura dupa urmatorul program:

 - 27.08.2024 in intervalul orar 09.00-17.00.

 - 28.08.2024 in intervalul orar 09.00-17.00

Obiectivul cursului

Obiectivele unui curs de resurse umane pot varia în funcție de nivelul de experiență al participanților și de specificul organizației. În general, însă, obiectivele unui astfel de curs includ:

 • Îmbunătățirea abilităților de recrutare și selecție - Cursanții ar trebui să învețe cum să identifice și să atragă candidați de calitate, să realizeze selecția candidaților potriviți și să-i integreze în organizație.
 • Dezvoltarea abilităților de gestionare a personalului - Cursanții ar trebui să învețe cum să dezvolte abilitățile și competențele angajaților, să evalueze performanțele lor și să le ofere feedback, să gestioneze conflictele și să motiveze angajații.
 • Îmbunătățirea înțelegerii legilor de muncă - Cursanții ar trebui să învețe cum să respecte reglementările legale în domeniul resurselor umane și să evite problemele juridice legate de gestionarea personalului.
 • Îmbunătățirea capacității de comunicare - Cursanții ar trebui să învețe cum să comunice eficient cu angajații, să ofere feedback constructiv și să abordeze problemele într-un mod pozitiv și eficient.
 • Îmbunătățirea capacității de dezvoltare a strategiilor de compensare și beneficii - Cursanții ar trebui să învețe cum să dezvolte și să administreze un pachet competitiv de compensații și beneficii pentru angajați, care să atragă și să rețină talentele în organizație.
 • Îmbunătățirea capacității de dezvoltare a culturii organizaționale - Cursanții ar trebui să învețe cum să creeze o cultură organizațională pozitivă și productivă, care să promoveze angajamentul, implicarea și productivitatea angajaților.
 • Îmbunătățirea abilităților de dezvoltare a planurilor de dezvoltare a carierei - Cursanții ar trebui să învețe cum să dezvolte planuri de dezvoltare a carierei pentru angajați, care să le ofere posibilități de creștere profesională și să îi motiveze să rămână în organizație pe termen lung.

Beneficiile pentru cursanți în urma participării la un astfel de curs includ îmbunătățirea abilităților și competențelor de gestionare a personalului, dezvoltarea unui set de cunoștințe și competențe în domeniul resurselor umane, precum și îmbunătățirea carierei și a perspectivelor de angajare.

Grup țintă

Grupul țintă pentru un curs de resurse umane poate fi format dintr-o gamă largă de profesioniști care sunt implicați în gestionarea și dezvoltarea personalului dintr-o organizație, inclusiv:

 •     Manageri de resurse umane și specialiști în resurse umane
 •     Manageri și supervizori de departamente care sunt responsabili de gestionarea personalului
 •     Antreprenori și proprietari de afaceri mici și mijlocii care își gestionează propriul personal
 •     Cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de gestionare a personalului în cadrul pozițiilor lor actuale sau care doresc să se dezvolte în domeniul resurselor umane
 •     Cei care doresc să înțeleagă mai bine aspectele legale și etice ale gestionării personalului.

Cursurile de resurse umane pot fi personalizate pentru diferite niveluri de experiență și pot fi adaptate la nevoile specifice ale organizațiilor. De exemplu, un curs poate fi orientat spre nivelurile de bază ale gestionării personalului pentru cei care își încep cariera în resurse umane, sau poate fi orientat spre nivelurile avansate ale managementului personalului pentru cei cu mai multă experiență în domeniu.

Tematica

I.    Reguli generale privind managementul resurselor umane    
II.    Optimizarea necesarului de resurse umane    
III.    Recrutarea și selecția noilor angajați     
IV.    Cum să intocmim fișele posturilor 
V.    Managementul performanței – Evaluarea , promovarea  angajaților    

Nume Trainer
Luminiţa COMAN
Detalii Trainer

Luminiţa COMAN are o experiență profesională de peste 17 ani în relații de muncă, licențiata în drept , specializata în managementul resurselor umane, expert in legislatia muncii, predau cu pasiune si dedicare, cunostintele pe care le am acumulat in acest domeniu complex, cu multe modificari legislative.
Am competente solide in jurisdictia muncii, relatii de munca, administrare personal, salarizare si competente antreprenoriale. 
Pregatesc cu entuziasm si bucurie persoane care doresc sa profeseze si profeseaza in domeniul resurselor umane.
Inspir si schimb vietile cursantilor mei, sustin dezvoltarea personala prin perfectioanare continua, adaugand anual, noi cursuri pentru a-mi maximiza potentialul.

Investiție

Investiția include suport de curs online de tipul share screen si suport din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si certificatul de participare.

Preț cu TVA
1010.00 RON
Serie Certificat
ADRU
Fara TVA
Nu