Protejarea instrumentelor financiare și a fondurilor clienților

Data început
Data finalizării
Nr. de credite
0
Detalii curs

Cursul, cu desfășurare online asincron are ca scop familiarizarea personalului bancar şi intermediarilor de pe piaţa de capital care oferă consultanţă de investiţii financiare cu informații despre protejarea instrumentelor financiare şi a fondurilor clienţilor.

Acest tip de curs nu acoperă necesarul de formare profesională iniţială / continuă conform Regulamentelor ASF în vigoare pentru acest segment!

Obiectivul cursului

La finalul sesiunii online, participanții vor  deţine suficiente cunoştinţe financiare, în concordanţă cu cerinţele MIFID II şi vor putea oferi clienţilor consultanţă de investiţii.

Grup țintă

Programul se adresează personalului bancar şi al intermediarilor de pe piaţa de capital care oferă/vor oferi consultanţă de investiţii.

Tematica
  • Protecţia investitorilor şi transparenţa informațiilor
  • Obligaţiile societății de intermediere financiară în ceea ce priveste protejarea instrumentelor financiare și a fondurilor clienților;
  • Conținutul  informațiilor referitoare la instrumentele financiare și fondurilor clienților;
  • Adoptarea de masuri în vederea  prevenirii utilizării neautorizate a instrumentelor financiare ale clienților în cont propriu sau în contul oricărei alte persoane.
  • Obligațiile persoanei responsabile cu  chestiuni legate de îndeplinirea de către societatea de intermediere financiară a obligațiilor  de protejare a instrumentelor financiare și a fondurilor clienților.
Investiție

Investiția include acces online la suport de curs timp de  6 luni de zile de la data acordării accesului, suport din partea ISF pe perioada parcurgerii cursului ( contact email: training@isf.ro ) și diploma de participare.

Preț cu TVA
71.40 RON
Serie Certificat
PIFFC
Fara TVA
Nu